крючок

Макин Тоша
я попался на твой крючок как
глупый пескарик
мне не пришлось его
даже заглатывать – он
зацепил меня
прямо за сердце

==============================

я спіймався на твій гачок як
дурний пескарик
мені не довелося його
навіть заковтувати – він
зачепив мене
прямо за серце