Не винен

Лидия Подолинная 2
Піди, скажи їм, що не винен,
 Що чистий перед ними, мов кришталь.
 Що не робив і половини
 Того, за що ти ними був осуджений. На жаль.

 Піди, скажи, що душу маєш чесну,
 І прощення проси за те, що не робив.
 Тобі повірять… лиш коли воскреснеш…
 От, тільки б не забув і воскресив!

 Нічна молитва витопить на біле
 Душі твоєї невгасиму піч.
 А люди просто б подивились
 На відблиски вогню серед юрби облич.

 Ото вона і є – байдужість!
 Юрби бездумної єднання.
 Лиш не кажи їм, що воскреснеш,
 Бо слово те буде останнім.
                06.01.2010