Мiсяць

Тайный Альков
Зачепився місяць за одвірок
І на призьбу cтомлений присів,
Зробимо йому на підвечірок
Ми смачних вареничків із зір.
Решетом просієм борошенце
Та замісим тістечко із мрій,
Ще й медку положимо на денце
На небес лазурову таріль.
Зоряні влаштуєм іменини,
Справжній відпочинок для душі,
Ну а він нам за такі гостини
Подарує торбу снів смачних.