Кому ты светишь..

Анна Нечай
Кому ти світиш,моя зоре,
Кому тепло даруєш ти?
Знесилившись тебе знайти
Блукаю світом неозорим.
Назвала зіроньку своєю,
Проте за нею не пішла.
Її поглинула імла,
А я пливла за течією.
Провалля зоряне,віддай,
Верни мені мою надію,
Мою невиплекану мрію,
А сліз гірких-не повертай!