Идем со мной в прекрасный мир...

Анна Нечай
Ходіть зі мною в світ краси,
Ходіть зі мною в світ любові!
Краплинки чистої роси
Бринять у музиці і слові,
Нехай не тішить нас життя,
Проблеми оточили знову,
Рокам немає вороття,
Та є в нас музика і слово.
І якщо десь на дні душі
Зерно надії скресне знову-
Складіть подяку не мені,
Подяка-музиці і слову!