Гаряча зоря а снiжинки не тануть...

Алексей Ковалевский Укр
* * *

Гаряча зоря
А сніжинки не тануть
Простягаю руку
Із порізаної вени —
Звична тобі хвища
           От і настало майбутнє
           Наших поцілунків