Ylnenscakgnyl

Бесконечна Любовь
Y;l;n en s;cak g;n; y;l
Sonsuz A;k
S;z; Bodhisattva devam;
Dj Enerdgi
;iirsel transferler
Rusya Sevgi ve Sayg; ile
***
Y;l;n en s;cak g;n; y;l
Veya S;z; Bodhisattva.
Karmapa Trinlay Thaye Dorje

01.07.2012. hava s;cakl;;; 40
yer Becske.
B;y;k ;ad;r.

B;y;k ;s; de;er, ama Trinlay
Diyor ki:
- Bu size bir zarar vermez!
Uyan;k hat;rlamak mevcut.
H Trinlay ben nereye sen ve senin kim
Siz bu.

***

Bodhisattva,
De;il почивают i;in bir ;eref!
Size ;nemli bir geli;me nitelikleri
faaliyet Buda, Dharma
devam etmeliyiz, her zaman.
Biz gereken t;m
Gece ve нощно dua
;;in yar;n i;in
Yeniden yeniden
Olmas; ;ok do;ru
Дхармовых toplant;lar;
Arkada;lar;n;z ve favori
Nas;l tanr; beslemek.
Size gelebilir
Bu yarg;
Tanr;
Ama inan ;yle de;il
Faaliyet-meli her zaman devam
biz s;rekli ;retilir bodhicitta, ;zveri, ;efkat.

***
Trinlay anlatt;
Tarih transfer S;z; Bodhisattva
Ve harcanan mevcut
;le ;e;itli sahne
;;retti olu;turma,
duruluyor.
m;barek t;m dinleyicilerin
yol,
A;;klad; b;y;k ;e;itli konular,
Стартуя ile do;an;n bir Nimet.
A;;k anlam soy ve iletim.
Refah ve huzur
Biraz de;er.
Mutluluk ve iyimser
Мироощущение m;mk;n de;il
Sat;n al ne de herhangi para i;in.
Bu deneyimi sat;n alamazs;n;z
Ona yol -
Bu Tanr;,
Farkl;
S;ylemek kolay m;mk;n de;il...
***
bir sebep ve bir sonu;
hi;bir ;ey tesad;f de;ildir
T;m ;cretleri eylemleri
Ve d;;;nceler.
Mant;k burada son derece
Kolay.
Hukuk Бумеранга
Ben T;M возвращаю...
***
;evirmenin notu.

Bu, bu hayat bumerang bulur
Ve birileri yak;nda ba; ta;;yacakt;r
Ve kimse полмира aniden sunmayacak
Evet, bu B;Z;M yeni bir Kahraman
Diyor.
Seni Trinlay bize
Bu y;zden yoksun
Di;er kahramanlar
Ben anlamad;
Ve birdenbire
Duydum sadece
Seni
Ve крикнули:
- Mutluluk!
Orada yine ben...
***
Hazretleri sol Becske sabah erken 2 temmuz 2012.
Acele gel geri!