B l m budist okullar Karma Kagyupa

Бесконечна Любовь
;stanbul, 16 haziran 2008 Karmapa Trinlay Thaye Dorje
Sonsuz A;k
;stanbul, 16 haziran 2008 Karmapa Trinlay Thaye Dorje
Dj Enerdgi
B;l;m budist okullar Karma Kagyupa ilk kez konu;tu Moskova'da
16 haziran 2008 Rusya 26 ya;;ndaki Тринле Тхайе Дордже ziyaret впервые.В budist gelene;i lama (;;retmen) b;yle bir d;zey olarak alg;lanmaktad;r Buda
B;l;m Karma Kagyupa - Karmapa Trinlay Thaye Dorje
***
Mutlulu;un anahtar;
Bu olumlu bir
Yakla;;m
Kelimeler ve i;ler
Kendisi bizim y;ntemi
mutluluk verir
***
Her durum
En iyi durum
;;nk; bu
Umut ;;karmak
Manevi insight
Do;rudan ;eviri.
***
fark;ndal;k ve bak;m
bu anahtar; sa;l;kl; ve mutlu bir
hayat.
Meditasyon bu yard;mc; olacakt;r
Sor kendini
;ok
Kendisi gibi sen davranmak
Sen s;k s;k kendime yalan
Ya da e;er k;t;
Ya da sen tak;nt;l; ;eytan
Veya g;pta sizi обуяла
Ve belki
Bir tutku seni de;i;tirdi mi?!
M;mk;n oldu;unca basit
Bencillik.
T;m tan;mak i;in?!
Исправляй
Ve her g;n
Bu hayal напоминай.
Hail olumlu
Sonu;
B;ylece bu al;;kanl;;; senin
Sonsuz haline gelmi;tir.
***
Sempati ve empati
Bu ;ok ;nemli.
Takdir hayat!
Kendine iyi bak cesurca ge;mi;!
Olumlu kullan;n
Her g;n
Bu sat;rlar; yazarken ben size Karmapa Тренлей
Bu sunmayacak b;y;k rahatl;k
Arkada;lar hepiniz
Ve дружите benimle.
Biz b;t;n insanlar
B;y;k bir aile
Yapmay;n fark
«sen ya da ben»
Ve her ben karde; olarak
Seviyorum onu ben her iyili;i onlar;n am
Sakin ol ve ya;amak
Uyum i;inde, nihayet,
O sana dedi ve G;ksel baba
Devam edecek....