запах весны

Николай Иванович Мельник
Запах  квітів і запах весни
Вся  Природа нам скрізь оживає
Прокидаються  зимні сни
Соловейко у лузі  співає
…………………………………
Приспів:
По весняним стежинкам  колись
Ми хотіли аж в небо злітати
Ті спогади в нас  зостались
Жаль  не можеш до  них  завітати
Коли  зігріває  тепло
Квіти  цвітуть  біля  хати
Тільки  також  завжди  як  було
Я бачу  як ходить там мати

………………………………….
Зеленіє  весняна  трава
А Квіти  поляни  вкривають
Тече в річці  вода  жива
Де Лелеки  туди  прилітають
……………………………………
Світлій  промінь весни проник
Наші  душі теплом зігріває
Сніг  розтав і водою зник
Вже  грозою  траву  поливає
 ……………………………….
Моя  пісня