Ko u turma ko u turma yak nda

Бесконечна Любовь
Dua
Dj Enerdgi
Ko;u;turma ko;u;turma yak;nda подружатся ...
uydular sad;k g;c; безмерные
en, en, en iyi,
g;r;n;yor zaman hen;z ihmal anda
s;ylenecek b;t;n s;zler ve dualar Allah'a herhangi bir ;ey i;in daha fazla kafiye
Ben загадаю senin yan;nda olmak istiyorum sadece, o, ancak bekle, d;nya ile g;zel olurdu seninle fethetmek i;in t;m распугать ve mutlulu;u kapak bilmiyorum ben tam olarak hen;z bu yolu vard;r ;;hret gerekir neden olabilir ve nesir belki bu s;zleri size напеваете birlikte, ben bir masal istiyorum kendi yazmak b;ylece onlarla ilgili ana ;iir s;ylemek, " d;;;nce читались de;il лезя d;;a do;ru olaca;;n; Сказками bu ;s; bir стужу i;in d;;;nce светили sonra ;zerinden bir y;l ve insanlar onlar yard;m etti hep, ben seni diliyorum toplamak stadyumlar inan ;yle olacak bo;una t;m inliyor, ben g;rd;m bu s;k s;k r;yada orada bir s;r; insan ve onur sana, benim ayn; anavatan diliyorum her zaman olmak sorgu; olarak angst durmak yok, ben anne dilek sa;l;k ve ;;;k ve o;lu dilerim hediye полсвета, sadece daha iyi bir ;;;k arkada;lar herkese dosyalar;nda kalp saklan;r dilerim ;ncelikle kendi i;inde ;;zmek, ne zaman anlayacak gidecek herkes taraf;ndan t;m b;y;k olacak ve gece ve днем. d;;man diliyorum kalmak derinliklerinde ki, d;;;nceleri ayd;nl;k bunlar; ;;retti zaman просветляться поднимутся edelim ama onlara izin vermeyece;im temas ben mu;, k;pek onun uzun y;llar пожелаю. Birini unuttum, zaten bilmiyorum... Budistler dilerim nirvana i;ine girmek, inanan Mesih - kurtulu; дозвать, ve o kim Muhammed oldu;una inan;r ve dilek Kur'an, ne yaz;k ki, seninle ben okumam ama biliyorum ben tam olarak ne var, hi;bir sava; ve her b;y;k size ;ocuklar arazi. Ben уточнюсь ;u anda sadece tek bir yerde ne bir insan, hangi ile ben birlikte, kimsemiz yoktu tekrar burada заковырки anlad;m, sen ad; Тринлей olmadan, g;l;ms;yor.
Evet Тринле - te;ekk;rler, te;ekk;rler b;y;k mutluluk ne yery;z;nde, ve ;iva te;ekk;r ve Индре ve ben T;m liste t;m Senin s;n;r;.
Ve en ;nemlisi inanmak, tabii ki, Bebe;im sen bo;una bu y;zden bu konuda надрывно кричишь inan;yorum, seni ve sana hepinize iyi en iyi bu судьбе. biliyorum biliyorum sen sadece bir tek orada anlad;m bir oyun ben notalar; kalp de;il aldatma kim, ne orada yazd; d;r;st bilmiyorum, seni bir ben gibi kitap okuyorum, tabii ki, hi;bir b;y; durumu temas ben gereken her ;eyi s;yledi, ;nce toplant;lar счатьЕ.
ONU



© Copyright: Dj Enerdgi, 2012