Ve e er bu yoksa o zaman olmaz kovalamak

Бесконечна Любовь
Ve e;er bu yoksa o zaman olmaz kovalamak
Dj Enerdgi
Kompozisyon.
San;r;m, ne zor bir hayat var Karmapa,
onlara her zaman bir ;eyler s;ylemek gerekir,
ve глупцам yollar; g;sterebilir.
Basit bir rota -
inanmak zorunda,
ve e;er bu yoksa o zaman olmaz kovalamak,
ve Aziz insan отвязаться...
Ne gerek kan;t mucize?!
Sen hayattas;n!
Do;du;unuz.
De;il mi, bu mucize de;il mi?!
Просчитайте, nas;l bir ;ans size g;r;n;r ;;;k i;in bir sonsuza do;ru.
A;;k kurulu?!