Ангели ночi

Юрий Терен
Місяць    неспілий  все  врочить
             та  врочить
В  кубках  кохання  пристрасть  клекоче.
Ангели  ночі  шепчуть,  воркочуть.
Кличуть  у  зорі,  спати  не  хочуть.
Щось  невловиме  в  грудях  тріпоче.
Сплітаються  руки  …
             І  невагомість…
Не  засинають  ангели  ночі.
Космосу  сила  -  ніжність  жіноча…
Лава    бажання  в    стегнах  гуркоче.
Замріяне  плине  незриме,
               пророче.
І  не  вгамуються  ангели  ночі.
І  простір…  Солодкий…  Бринить…
           Хочу  …          Хочу…
Зливаються  разом  …  Мить  найдорожча.
Вінець  досконалості  -  пальці  дівочі…
Щось  незбагненне  душу  лоскоче  .
В  час  пізнання,  закриваються  очі…
І  чоловіче    вражає    без  прощі,
Поміж  берегами  ,
           досхочу,досхочу. 
Місяць  незрілий  регоче  співоче.
Запах    каштану,спілим  смутком  морочить.
Випиті  кубки  … 
             Серце  стукоче…
Світанок  запалюють  ангели  ночі  .