Зорянi свiтлi небеса...

Белякова Светлана Николаевна
Зоряні світлі небеса,
степи, лани безкраї,
у широкому водограї,
гірських полонин.
Краса лісових дібров - 
чарівний, земний покров.
Любові неосяжної заслуговує Країна -
моя рідна Україна.
Традиції мого народу
шанують і до нині.
Низький тобі уклін,
від прейдешніх поколінь!