Я не хочу вIйну починати..

Федик Юрий Михайлович
Тетяні Мілєвській

Я не хочу війну починати,
Люблю зорі та неба блакить,
 Та не люблю коли вчать писати,
 Вчать життя споглядати мить.

 Я відкритий, готовий почути,
  Бо скоріше за все невіглас,
 Критикуйте мене, критикуйте,
 Я зустріну радісно Вас.

 Лиш в обличчя плювати не треба,
 Бо я вмію здачу давати,
 Приховайте в повчаннях потребу,
Я не хочу війну починати.