Gven, gvenvezgrlkak

Dj Enerdgi
G;ven, g;ven ve ;zg;rl;k...a;k. Bence bu zenginlik biz insan olarak, talep

Evet pahal; ama herkes ;;kt;, belki ula;mak
Onlara hatta en basit kelimeler неневозможно вчитаться
Evet ben hat;rl;yorum onlar; de;i;tirmek
O Karma okur
Domuz var domuz, ko; var ko;
K;pek - k;pek ve ;eytan o da bize
Gerek o bizim i;in salak reklam
Haram harem kutsal Братского
Tap;na;;n Allah onlara anla;;lamad; k;pek
Ve paral; hesaplar hakk;nda Maha
Onlar t;m k;t; adamlar отпарят i;in blok blok
Evet, ;yle dedi bana bakanl;;;na Allah
Ve bir y;ld;z Mucize Ke;i;
Olsun en parlak y;ld;z; kara b;y; Karmapa onu
birka; saniye ;nce • be;en
Catherine Егорова bug;n seni g;r;yorum her r;ya