Не вiрю я

Дмитрий Град
Мовчить безжальний телефон -
Зв'язок не діє.
Та мовчазний цей марафон –
Не безнадія.
Бо паленіє ще свіча
Моєї мрії.
  Надія жевріє в очах -
 Крихка надія.
   ПР: Не вірю я, що то були
Сни кольорові!
Що  пустоцвітом відцвіли
  Сади любові!
  Що наші щирі почуття -
  Пекучі сльози.
 Що вся поезія життя – 
  Уламки прози. 

 Кохання, тільки не вмирай!
 В тобі вся сила!
Зоріє знову небокрай,
Зростають крила!
Бо паленіє ще свіча
Моєї мрії.
Надія теплиться в очах, -
Крихка надія.
  ПР: Не вірю я, що то були
Сни кольорові!
Що  пустоцвітом відцвіли
  Сади любові!
  Що наші щирі почуття -
  Пекучі сльози.
 Що вся поезія життя – 
  Уламки прози.