Хворiти тобою наче застудою

Кристина Сырова
Мені так хочеться знову відчути твій запах.
Такий давно знайомий, солодко-гарячий.
Коли обіймаєш так міцно, що хочеться кричати.
Коли в душі тісно але можеться літати.

Мені так хочеться твого тепла.
Відчути на дотик, на смак…пригорнутись.
Забутись з тобою про все, як дитя.
Побігти за край й до неба торкнутись.

Мені так хочеться почути твій голос
Та не у слухавку…поруч, щоб дихання
Лоскотало мої нерви. І серце, як молот
Відстукувало ім’я твоє наче з похмілля.

Мені так хочеться відчути твій запах.
Як пахнуть твої руки, обличчя і губи.
Я хочу хотіти тебе цілувати…
Хворіти тобою наче застудою.