Не пром1няю Укра1ну...

Саша Моисеенко
Не проміняю Україну я ніколи
Ні на палаци, ні  на блакитні береги!
І землю прадідівську, що для нас бороли,
Не дам я закувати в ланцюги.
Я не дозволю зацькувати рідне слово,
Що живить нас, плека і підіймає із колін.
Я все зроблю, щоби  моє дитя ніколи
В ярмі й полоні не було у ворогів.
Щоби  онуки виростали  у громаді,
Що вміє берегти і захищать своє.
Щоб недолугі підпанки  й пани при владі
Ім"я Вкраїни   не паплюжили святе...