Хочу забратись тобi у душу, та я обережно

Кристина Сырова
Я с тобою справжня.
Ніжна, солодка, трохи п’янка.
Я з тобою така, яку знають одиниці.
Відкриваюсь тобі, як стара таємниця.
Що припала пилом десь на полицях.
Така, яку би хотів розгадати кожен,
Уже давно шукаючи ключі.
Але тобі я відкриваюсь по волі.
Сама відкриваю секрети душі.
Я з тобою шалена, нестримна, трохи дитяча.
Беззмістовно шепочу якісь слова.
Мабуть хочу щоб ти відчув трохи щастя.
Тоді, коли по справжньому цілують
Без підступності, підлості. Не як Юда…
Не як той чи та…
Коли не порівнюють ні з ким і ніколи.
Коли тільки зараз й тепер.
Коли я від тебе не хочу нічого…
Лиш обіймати тебе за плече.
Може трохи забратись у душу.
Та я обережно знявши взуття.
Ти до більшого мене не примушуй.
Бо я й сама того не знавши
Тобі як нікому вже все віддала…