Тримай сильнiше

Кристина Сырова
Що робити, коли серце
Розбивається на друзки?
Наче зронений із розпачу бокал.
Той бокал був переповнений коханням.
Любов без міри в мене ти вливав.
Ти пестив мої думи і бажання,
Ти зрощував мене як первоцвіт…
Та не дізнався, що у серці я тримала,
Про що я думаю і з чим прийшла у світ.
Як сказати все тобі я маю,
Якщо про мене все ти сам собі сказав?!
Ти минуле сам собі придумав,
А майбутнє за обох намалював.
А я до тебе день за днем звикаю,
Мовчу про те, що не почуєш ти.
Мене ти справжню мабуть й не пізнаєш,
Мені пора, мені вже треба йти…
Але стою й з тобою залишаюсь.
Себе обманюю й не знаєш правди ти.
Мені пора, а ти мене тримаєш…
Тримай сильніше або ж відпусти.