Зiзнання

Ди Мэй
Лежачи у тебе на грудях
на твоєму ліжку
у твоїй великій кімнаті
я чула биття твого серця
і пульсування нижче живота.
Я згорала від бажання.
Кілька секунд, і я зверху
(саме так, як до вподоби обом).
І за одинадцять хвилин
(Як писав Пауло Коельо),
ми обоє закричали в екстазі
і спали поряд голі,
аж поки не задзвонив мій телефон.

13.09.12