Осiннiй день...

Стевия
Ще не стомилася земля
Від сонячних і теплих днів.
Ще чутно пісню солов`я,
Посеред скошених ланів.
Шумить, хлюпочиться струмок
І з листям бавиться вода.
І перший вересня ковток,
Пригубить осінь молода.
Вночі, шалений зорепад,
Розсипле сріблом небеса.
Надій, бажань, світил парад.
Ще вірить людство в чудеса!