Чатмен

Величка Петрова
ЧАТМЕН
                на нотариус-Марияна
В скайпа често посрещаш ме ти -
бухнал облак набъбнал с надежди,
дъжд от дъжд на узрели мечти,
нощ  от нощ
на несбъднати срещи.
               
По Балкански суров и игрив
скрил в сърцето си
пръстен годежен…
По монитора с позив ревнив
за душата ми перли нареждаш.

Днес до мен си потаен Чатмен
с каламбури ме дразниш сурови,
че по хакерски
с линк заразен
прикачила съм брачни окови.

Нарисувах те с мойте очи.
И ме срещна с узрели надежди.
Стана ден
от не скрити мечти,
в който аз и до днес се оглежда.
                2006г.