я так боюсь коли тебе нема

Ермоленко Вячеслав
я так боюсь коли тебе нема (с) океан ельзи

я так боюсь коли тебе нема
коли тепло твоє не відчуваю
коли ти кажеш, що тобі пора
я все одно тобі це пробачаю.

пробач мені мою любов, принцеса
пробач мені й сновидіння ті
де ти душі моєї вічна поетеса
оберігаєш сон мій навесні.

щасливі зовсім час не помічають
колись казали. наче й не мені
таку як ти не просто зустрічають
таку як ти лиш раптом. назавжди.