Юлия Друнина -Хват И не было встреч

Георгий Олегович Хват
Юлия Друнина

І зустрічей не було, та розлука
Як лезо гостре в серце увійшла.
Без зову увійшла, війшла без стуку –
Розумна й обережна, дуже зла.

Сказала я: «Зроби, будьласка, милість,
Та зникни, бо так боляче з тобою…»
«Е, ні, я тут навіки оселилась,
Ти не жени мене, бо я твоя є доля».

************************************

И не было встреч, а разлука
Как лезвие в сердце вошла.
Без зова вошла и без стука -
Умна, осторожна и зла.

Сказала я: "Сделай мне милость,
Исчезни! Так больно с тобой..."
"Нет, я навсегда поселилась,
Я стала твоею судьбой".