Байка

Екатерина Бибро
Лисичка вчора до мене прийшла
І секрет розповіла.
«Ти нікому не кажи і язик свій прикуси».
Так сказала миша птиці
Про секрет, секрет лисиці.
«Добре, добре, не скажу, тільки зайцю розкажу»,
Заєць розповів вівці, а вівця ослиці.

Якщо хочеш свій секрет зберегти надовго,
То не слід казать нікому крім собі самому.

P.S. Байка была написана под впечатлением от произведений И.Франко