Шипшина на морозi...

Белякова Светлана Николаевна
Шипшина на морозі,
буяти вже не взмозі.
Віти під вітром коливаються,
ще силу мають, не ломаються.
Кущі гнуться, туляться  один до одного - 
так вкупі легше вистояти,
сніжні кучугури в заметіль.
Природа також відчуває тривогу та біль.
Такої суворої зими,
ми також не пам`ятаємо,
тепло вдягнутися не забуваємо.
Лютий - лютує,
та березень на нього вартує.
Чаклує красне сонечко,
коли заглянути до нас у віконечко.