Кожному з нас

Екатерина Ползыкина
Б'ється серце України
У садах, у полі,
Так врятуймо ж українці,
Нашу спільну долю!

Не від кого не залежить
Окрім нас із вами,
У що віримо, що буде
З нашими ланами.
Кого ростимо під Сонцем,
На пшоні, та льоні,
Ті ніколи не зрадіють
Скруті у полоні.

Серце кожного з'єднане
З рідною Землею,
Не у місті колихане -
Тільки поряд з нею.
Може розум спочивати,
Де душа радіє,
Щоб у радості творити
Правильні подіі!

Кожен з нас єднаний
З рідною землею,
Так давайте ж, любі,
Жити поряд з нею!