Невгомонний словесний бIй..

Федик Юрий Михайлович
Спокійно опущу забрало,
Прокричу всім – «Іду на Ви!»,
Мені свари так не хватало,
Так потрібно мені війни.

З поетичних зачну  майстерень,
Невгомонний словесний бій,
Не злякаюсь критики тернів,
Хай хоч сам критикує «Вій».

Кажуть є там метри матері,
Що поети справжні в душі,
Може зможуть мені, тетері,
Показати справжні вірші.