Каламбур на беларускай мове - 21

Леонид Ганчаров
Каламбур пра непрыступную Валю

Іван складае вершы МАРНА   ВАЛІ,
Дзяўчына адказала МІЛА: "ВАНЯ,
Мы вольны час дарэмна МАРНАВАЛІ,
Не будзе ў нас з табою МІЛАВАННЯ!"
*****

Каламбур о неприступной Вале

Иван слагает стихи зря Вале,
Девушка ответила мило:"Ваня,
Мы свободное время напрасно  тратили,
Не будет у нас с тобой милованья."