Так. Мы тут взял заказ великий. На два стула

Васыль Брыль-Кобзар
А ты видал, как эта делальт Лука Шат?
От зары во вбамбим абЯву З: вуз ля Васькы взь
Заробыть стикы, шо Коза не понаСат.

Шэ зары зарыво на пляцы вам умажым:
Так! На дьви краскы Вам, Дурак, штанив хваТайт?
Тада чаво Вы, ты, на онь якусь Варшаву вш
Узев да Миньськ увэсь прам горак, ха, СМИняф Ш?

Я Ж ШТУкатур. Я Ш столяр тут, ну, зарэ прамо й.
И я окно вам даш забацаты гараст.
Но ты но дай ля мни шэ хвайНыньку Ш рыхЛаму П.
Шо в нас а ныц а ны вжэ рыхла прама спраф К.

О так от екся какся да на два ночва
Уси купаюца
У РылаВах вш.