Менi буваэ сниться рiдний дiм

Валерий Зеленый
    (пам'ятi батьків)

Мені буває сниться рідний дім,
Черешні біля хати садить тато,
І мати посміхається мені,
Я бігаю маленьким уві сні,
Допомагаючи батькам завзято.

Мені тоді так легко на душі
Як я зі скучив… я б так хотів обняти…
Батьки мої, ріднесенькі мої.
Я матері питаю: «Ви живі?»
«Звичайно», - відповідає мені мати.

«БудЕмо завжди поруч сину мій,
І в радості, і в горі, і в печалі,
Хоч ми далеко, але ти повір,
Ми дуже любимо тебе безмір,
Будем оберігати і надалі».

16.09.2012р.