Каламбур на беларускай мове - 17

Леонид Ганчаров
Каламбур аб надзеі на сустрэчу

У сэрцы я надзею МАЮ,
Што хутка згінуць злыя ЧАРЫ -
Мы разам пройдземся па МАЮ,
За нас з віном паднімем ЧАРЫ.


*****

Каламбур о надежде на встречу

В сердце я надежду имею,
Что скоро сгинут злые чары -
Мы вместе пройдёмся по маю,
За нас с вином поднимем  чаши.