Музика чавунною стопою...

Алексей Ковалевский Укр
* * *

Музика —
                чавунною стопою,
Музика — пушинкою сніжку —
В тому он, шкодуючім за мною,
В тому — ще не зламанім ліску...

Любий мій! Про що твоя тривога?
Не розтопче
                і не стане — ні! —
Чорним пухом —
Музики облога...
Хай ламає стіни кам’яні!