Спокiйноi ночi

Родион Чепурнов
Спокійної ночі...
Напружені очі
Все ближче до ліжка
І ковдрою марить зачитана книжка.
Спокійної ночі...
Нелегко, напрочуд,
Підводитись, скроні
Тяжкі придавили долоні.
Спокійної ночі...
Лиш вітер шепоче.
Крізь хвіртку, до тебе
Зі хмарами й місяцем тягнеться небо.
Спокійної ночі
Я з місяцем хочу
У вирі зірок і комет безкінечнім
Огорнути собою утомлені плечі.
Спокійної ночі, спокійної ночі,
Спокійної ночі, спокійної...