Легше за все обманювати себе

Белякова Светлана Николаевна
Легше за все обманювати самого себе,
та від цього легше не буває,
свічка Життя уперто догорає.
Волосся сивіє, погляд цілеспрямований,
йде людина відвертим упертим своїм  шляхом,
а буває й хибним. 
З щедрої криниці Життя п`є цілющу водицю,
баче своє відображення,
в її ясному чистому покривалі.
Іноді до кипіння себе доводимо,
а потім жалкуємо, що даремно сили витрачаємо.
Чого сьогодні не змогли здолати,
на те є ще й завтра.
Не будьмо волати - 
цим не треба себе лякати.
Тепле почуття любові,
не дасть нам загубитися в життєвому просторі.
Росою утрішньою, як зорею, умиймося,
Землею - годувальницею, радуймося!