У Жо Сана КонСтанТина

Васыль Брыль-Кобзар
РапТом Тома стала в тины Ж.
Так я зарэ йий взойГрийУх
Молочька бы-к да щэ й с хриню вж.

Згачыць ваш часнык найлийПсый
Ляк фсих псин и бизьдзюхиный?
Ну, то й самы й з майСлом ззижтэ вжь гэтэ всэ лийКарСфо сфыньськэ, п!

Ны каСайимо цэ дийСТВо
Ны СТВы, РТР,
Ны ОНТ ны быдло Ж.

Хай жэ нашы диты млиюць
Па бальНичьКах
ТамаРыкЩэй.
Колы так от нызрадЛыво
Мы гуляй, эх,
Ф карты Ш литКом.