Не вiдпускай...

Стевия
Не  відпускай  мене  з  обійм,
Прошу,  ще  дужче  обіймай!
П`янкий  і  ніжний  запах  твій
В  думках  закарбувати  дай!
Не  відпускай  з  міцних  долонь
І  стан  жіночий  обіймай.
Без  бою  здалася  в  полон
І  почуття  зайшли  за  край...
Цілуй,  як  можеш  тільки  ти,
Всю  ласку  я  тобі  віддам.
Благаю  лиш-не  відпусти!
Ця  ніч  належить  тільки  нам.
Тіла  жагучі  в  унісон,
Заграли  музику  бажання.
Шалена  мить,  солодкий  сон
І  плач  від  щастя  і  кохання.
Прошу  тебе,  не  відпускай!
Всю  ніжність  у  очах  твоїх
В  думках  закарбувати  дай,
Лишись  хоча  б  у  снах  моїх...