hay r ben kimseye ve hi bir ey affetmek zorunda ka

Dj Enerdgi
hay;r ben kimseye ve hi;bir ;ey affetmek zorunda kald;klar; dizi t;m vurmaya ve k;pekler da i;ini bitirsin bu bizi ;ok rahats;z Ya;amak ve ;man Beklemek ama biz ba;ard;k ;ok seviyorum ;;nk; kald; ya;amak...