Саимат Цlудахалзела

Салим Герейбеков
Леб жегой ши Цlудахар,
Уркlи дия хlул букlар,
Жегой дубуртра лери,
Рурсбера гlяхlте цаби.

Лери гlяхl рилзуй рурси,
"Ура" цаби "САИМАТ",
Хlу нам цlакьле дигахъис,
Барагъа дия хlурмат.

Дубуртла кьакьализе,
Цаби эх ши Цlудахар,
Рашигъа нам мякьизе,
Дия ши цаби Къадар.

Цайракlара къадаран,
Гlяхl рилзани нам дарган,
Назму нуни хал барра,
Эш назмулике тlара.