Я не хочу бути сильною

Эстер Принн
Я не хочу бути сильною,
         Ти прийми мою слабкість, люби її,
                Обійми мене,захисти мене,
                Стань стіною, закрий від дощу.
Зрозумій задовбалась маленька твоя,
        кожну мить, кожен крок бути сильною.
                Зрозумій ти нарешті цю істину:
                Я таку себе більш не хочУ!