Три брати, загадка

Козлова Людмила
Три брати крокують світом:
перший зразу йде за літом,
другий - жовте полюбляє,
в вирій пташок одсилає.
Третій - листя обриває,
зиму в гості закликає.

Чи назвати б ти зумів,
Як же звуть отих братів? 


Картинка из интернета