Забагато запитань...

Стевия
Чи є загадкою життя,
Чи кимось складена балада?
Чи мить Вселенського буття?
Складна, запутана шарада.
Чому так важко усвідомить,
Що настає колись кінець?
Добро і зло пліч-опліч ходить,
Торкаючись людських сердець.
Чому людські різняться долі?
Хто нам налічує літа?
Хто людям підбирає ролі?
Чи є безмежна доброта?
Так важко без таємних знань
Прожить призначені роки.
Де тьма і світло мають грань?
Що є добро, а що гріхи?
За що талант дарують нам?
І як пройти достойно шлях?
Де істиний любові храм?
Що криється в людських думках?
Хоч забагато запитань,
Живи і відповідь шукай!
Проси, прощай,достойним стань
І розум в Господа благай!