На синьому Дн пр

Вера Азарина
Синє небо без хмар
Золотий берег горячий
Наше життя це дар
Це просто треба побачить

А на синьому Дніпрі
Довгі теплі хвилі
Пропливають кораблі
І літают чайки білі

Бабине літо як казка
Чарує теплом небес
Ніжна колиска і ласка
Такий красивий світ увесь

Я люблю свою батьківщину
В ній чудове тепло
Життя люблю і родину
І авжеж синє Дніпро