Я нiколи не була чиясь

Кристина Сырова
Я ніколи не була твоєю.
Я ніколи не була чиясь.
Моя душенька вільна, як вітер.
Мої роздуми вільні, як птах.
Я сама собі вказую напрям.
Я сама протоптую шлях.
Неприкаяна моя надія.
Безпритульна моя душа.
Кожен день для мене, як скачки.
І під мною кінь вороний.
І я мчусь вперед без оглядки.
Ти не стримуй мене і не смій…
Ще нікому не вдалось спинити.
Я не вірю облесним словам.
Моє серце втомилось любити.
Замість серця вже просто лиш шрам.
Та люби якщо хочеш!
Нестримно!
Тільки щиро і сильно люби…
І можливо колись залікуєш
Ті обпечені рани в мені…