Ти будеш моiм

Татьяна Яцишина
Ти будеш моїм, моїм лиш і тільки,
Ти будеш моїм назавжди,
Не знаю я, хто ти, чекатиму скільки,
Та будеш моїм, знаю, ти.

Я божевільна, така божевільна,
Співаю шалені пісні,
Блукаю я світом думок, я там вільна,
Відрада моїй там душі.

Я буду кохати тебе до безтями,
Життя дарувати тобі,
Твоїм буду серцем, твоїми думками,
І змістом твоєї душі.

І не мені боятися жити,
І не мені відступати,
Ти будеш моїм, я буду любити,
Життя тобі дарувати.