Осенняя зарисовка

Владимир Колганенко
 Стоять дерева вздовж дороги,
 Додолу скинувши пожовкле листя,
 Трамвайчик дзенькнув десь за рогом,
 А двірники шляхи їм чистять...

 Гілки хитаються потоком вітру,
 Він з них останній лист зриває,
 На сірість змінює палітру,
 І, падаючи, лист  кружляє ...

 А вітер вже наспівує із сумом,
 У тих гілках про холод цьогорічний,
 То виє,а то мчить дахами з шумом,
 А то шепоче листям по узбіччю...

 Краса...земля вдягнула ковдру,
 Лише стоять зажурені дерева,
 Бо взимку їм, вже не по моді,
 Оголеними бути...до весни перерва...