Гендерний щит

Дарья Пасечник
Я слухаю, як ти співаєш у ванній кімнаті

намагаюся тихо рухатися квартирою

щоб не сполохнути

твій голос

я спостерігаю за тим, як ти спиш

намагаюся тихо рухатися тишею

щоб не сполохнути

твій сон

а інколи – навпаки

я вкладаюся спати

кручуся у ліжку поруч

я хочу, щоб ти прокинулась

обійняла

сказала,  що любиш

 

Я підслуховую і підглядаю

твій внутрішній світ

і мабуть

це триватиме

вічно.