Дурнi, як сало без хлiба...

Белякова Светлана Николаевна
Дурні, як сало без хліба буваємо,
коли рідну Країну зневажаємо,
її мови та культури цураємося.
Не гнушайтеся рідної оселі, рідного Краю,
за "бугром" зеленіше серцю не буває.
З кожним роком все менше залишається бійців,
за багатьма ще й досі рідні плачуть, вдовиці.
65-ту річницю визволення відмітила Країна,
сльози на очі наверталися,
скільки пошани ми цім людям заборгували.
Країна вистояти навіть в кризі взмозі.
Пишаймося ми її кожному досягненню та перемозі.
А головне - не має війни,
ми мирна, а не ворожа Країна
й це відомо цілому Світу.
Пройдуть вибори, віримо,
що з новою весною розквітне рідна Країна,
уквітчана, як спляча красуня,
буде в нашій Країні ще краще,
відведемо від неї всі лиха та нещастя.