Школьное

Анна Палади 1
Зранку на роботу з гарним настроєм,
З легкісттю, пливе наче лебідка.
Вчителька моя, як зоря ясная.
Наче навесні найперша квітка.

Посмішка,та ті ласкаві очі,
В пам'яті моїй назавжди.
Дякую  їй, за безсонні ночі.
Дякувать ,їй кожен мав би.

Перша,але в пам'яті остання.
Я доросла,та тепер ціную,
Ті її прості повчання,
Ту її складну натуру.

Зранку на роботу з гарним настроєм,
З легкісттю, пливе наче лебідка.
Вчителька моя, як зоря ясная.
Наче навесні найперша квітка.